Ajánlatkérés

Esküvői fotók

Esküvő fotózás – az életed nagy napja legyen örök!

Az esküvői fotózás egy külön művészet. Az eseményeket egyszerűen megörökíteni akár a rokonok is képesek, de a pillanatot elkapni, a szerelmet képre vinni már nem olyan könnyű. Azt gondolom a legjobban a női lélek látja meg azokat a képeket, melyek olyan szépek és meghittek a nagy napon. A csókok, az összenézések, a boldogság képei: ezek teszik az esküvői fotókat különlegessé. Mindig azon vagyok, hogy ezeket a varázslatokat elkapjam, képre rögzítsem Nektek és az utókornak! 

 

Hogyan történik az esküvői fotózás Budapesten és környékén (Diósd, Érd, Budakeszi, Budakalász, Gödöllő stb)

Az esküvői fotózás előtt leülök a párral, és jó alaposan átbeszéljük, megtervezzük a fotózás menetét, bejárjuk a leendő esküvő illetve a fotózás helyszíneit. Kitaláljuk közösen az esküvői fotók stílusát, javaslatokat adok a kreatívokra (hol, milyen beállításokkal, kedvességekkel, kellékekkel végezzük el az esküvői fotózást). Megismerem kicsit azokat, akiknek az élete legszebb napját meg fogom örökíteni, így beleélem magam az életükbe, rájuk szabott hangulatú, stílusú képek készülnek majd. 

Az esküvőn a kezdetektől velük vagyok, mindent dokumentálok a nagy nap és este eseményeiről – a reggeli előkészületek, a szertartások, és a buli. Az esküvői fotózás után gyakran külön napon, rákövetkező hétfőn történik meg a beállított fotók elkészítése. Amint az összes esküvői fotó elkészült, egy zárt galériába feltöltöm az ifjú párnak a képeket, akik kiválasztják, melyikekre készüljön utómunka, így elérve azt, hogy a kikerülő fotók tökéletesek legyenek. Az esküvő egy megismételhetetlen esemény, fontos, hogy az elkészült képek a legjobbak legyenek. Ezért különös gonddal járok el a fotózás és az utómunkák során is. Tedd te is ezt, és válassz olyan fotóst esküvőd fotózásához, aki a nagy naphoz méltón rögzíti az eseményeket a képeken….

Kérd ajánlatunkat, érdeklődj a szabad időpontokról esküvői fotózásra ide kattintva! 

Esküvő fotózás sürgősségi felárral az utolsó pillanatban

Mivel fotós munkám mellett édesanya és felség is vagyok, meghatározott számban vállalok csak el esküvő, lagzi fotózásokat. Mindig hagyok a naptáramban helyet arra, hogy a férjemmel, gyerekeimmel töltsem a hétvégimet. Ha azonban valakinek az utolsó pillanatban jut eszébe, hogy esküvői fotóst keressen, vagy történik valami a korábban megállapodott esküvői fotósával, sürgősségi felárért cserében át tudom tenni a családommal töltött hétvégéimet egy másik hétvégre. Ha tehát bajban vagy, és sürgősen keresel esküvői fotóst, keress nyugodtan, azonban számolj azzal, hogy a sürgősségi felár, a fent említett okokból kifolyólag 100% pluszt jelent az eredeti árakhoz képest…
 

 

Esküvő fotózás referencia képeim:

 LEGFRISSEBB HÍREK

Újszülött babafotók, hogy csodás emlékek szülessenek! Babafotózás Budapest

A mai internetközpontú világában rengeteg fotóval találkozunk aprócska babákról, új kis életekről. Csupa finomság és báj, ahogy a csöppségek különféle pózokban békésen alszanak. A fotósoknak tömérdek kép segít inspirálódni hazai és külföldi fotósok munkáiból. Valóban ez a műfaj „maga a csoda”.  

Anyák napi mini fotózás

Anyák napi mini fotózás szabadtéren

Húsvéti nimi fotózás

Mini fotózás élő nyuszival. Tavaszi dekor, baba és családi képek.

További hírek >
New York Café TripAdvisor