Ajánlatkérés

Glamour fotók

A címlaplányok mindig szépek, dögösek, tökéletesek. Legalábbis a fotókon. Hidd el, az életben ők sem azok. Őket csodálja mindenki. Mutasd meg a világnak, hogy Te is címlaplány vagy, készíttess magadról tökéletes portfólió képeket glamour fotózásunk során!

Mi az a glamour fotózás?

A glamour fotózás során egy professzionális fotós szemszögéből, tökéletes beállításokkal, sminkkel, utómunkával láthatod, láttathatod magad a világgal. Ha azt gondoltad eddig, nem vagy jó alap egy fotózáshoz, most megdöntjük ezt a mítoszt! Te is úgy fogsz kinézni, mint a címlapokon a lányok! Sokszor az ember nem is hiszi el, mennyire szép.Pedig Te is az vagy, most megmutatom Neked és mindenkinek! 

Hogyan zajlik a glamour fotózás?

Felkészülés a glamour fotózásra

A glamour fotózásra ruhákkal is készülni kell, de már ennek kiválasztásában is segítek! Telefonon előre egyeztetünk, hogyan gyere a fotózásra, hol legyen (műterem vagy szabadtér). Szabadtéri fotózás esetén együtt választjuk ki a legalkalmasabb helyszínt. Rengeteg olyan kelléket biztosítok, amelyek feldobják a képeket, még több életet, vibrálást visznek bele. A glamour fotózáshoz természetesen fontos a tökéletes haj és smink is, ebben is segítek! 

A glamour fotózás menete – hogyan leszel tökéletes…

A glamour fotózás során a készülő képeket folyamatosan együtt elemezzük, megnézheted, milyen jól mutatsz a fotón. Ez mindig önbizalmat ad a hölgyeknek, feloldódnak és egy kellemes, egyre lazább munka következik, amely következtében csodás képek készülnek. A jó nyersanyag azonban még nem elég, a címlaplányok sem csak a sminktől és a tapasztalt fotóstól néznek ki jól: a fotózás után következik az utómunka, ahol addig javítom, tökéletesítem az elkészült fotókat, míg elégedett nem leszel velük!

Kinek ajánlom a glamour fotózást?

Mindenkinek , aki szeretné megmutatni a világnak, hogy gyönyörű, vagy egyszerűen szeretne magáról egy profi képsorozatot. Elteheted emlékbe, ajándékba adhatod a párodnak, kiteheted a Facebookra, Instagramra. Jó ajándék maga a glamour fotózás hölgy ismerőseidnek is, akik nem mernek esetleg maguk ilyenre vállalkozni… 

 

Glamour fotózás referencia képeim:

 LEGFRISSEBB HÍREK

Újszülött babafotók, hogy csodás emlékek szülessenek! Babafotózás Budapest

A mai internetközpontú világában rengeteg fotóval találkozunk aprócska babákról, új kis életekről. Csupa finomság és báj, ahogy a csöppségek különféle pózokban békésen alszanak. A fotósoknak tömérdek kép segít inspirálódni hazai és külföldi fotósok munkáiból. Valóban ez a műfaj „maga a csoda”.  

Anyák napi mini fotózás

Anyák napi mini fotózás szabadtéren

Húsvéti nimi fotózás

Mini fotózás élő nyuszival. Tavaszi dekor, baba és családi képek.

További hírek >
New York Café TripAdvisor