Ajánlatkérés

Kismama fotók

A kismamafotózás szépségei

Egy baba élete a megfoganás pillanatában kezdődik. A baba fejlődése az anyaméhben egy csodálatos folyamat, mely örök emlék az anyának, és a babának is, ha vannak képei erről az időszakról… Anyának lenni, babát várni maradandó élmény. Ennek szépségét megmutatni, megőrizni legjobban egy professzionális fotósorozat tudja. Az anyaság szépségét, a család új formáját, nem csak a kismama, hanem a leendő apuka is meg kell ismerje. Akár meglepjük Őt egy rólunk készült, a nőt mint anya is csodaszépnek, nőiesnek bemutató fényképalbummal, vagy bevonjuk Őt is a fotózásba, és együtt készítünk meghitt képeket az új családról, mindenképpen elmélyítjük kapcsolatunkat vele.

A kismama fotózás menete

A kismama fotózás munkái az Edinafotó működésében már ez első telefonos megbeszélés alatt elkezdődnek. Tanácsokkal látom el a kismamát és párját, milyen ruhában, hajviselettel, sminkkel jelenjen meg a kismama fotózáson. Kérésre professzionális sminkest és fodrászt is biztosítok. Amennyiben a kismama fotózáson a leendő apuka is részt vesz, ügyelek arra, hogy a pár ruhája harmonizáljon, illetve illeszkedjen kismama fotózás hangulatvilágához. 

A kismama fotózás helyszíne lehet szabadtéri és műtermi, esetleg a megrendelő lakásában történő fotózás is. Szabadtéri kismama fotózás helyszínét előre egyeztetjük, illetve javaslatot teszek rá. 

A kismama fotózás esetén díszleteket, kellékeket is biztosítok . A fotózás során az elkészült fotókat a modellel együtt megnézzük, kielemezzük, azonnali visszajelzést adva a kismamának, hogyan lehet a fotósorozat még inkább szemet gyönyörködtető. A modell így teljesen beleéli magát a fotózásba, látva az eredményt, alakíthat rajta. Ez által a kismamák felszabadultabban folytatják a munkát, így természetesebb fotókat készíthetek.

A kismamafotózás képeinek feldolgozása, kiválasztása

Az Edinafotó mindig arra törekszik, hogy a megbízó igényeinek maximálisan megfelelő képek készüljenek el, és addig dolgozom az adott projekten, amíg az tökéletes nem lesz. Ez a kismamafotózás estén a tervezéstől, a fotózáson át az utómunkálatokig terjed.  A fotókon addig dolgozom, míg azok tökéletesek nem lesznek, így a kismama és párja is mindig büszkén nézhet ezekre a képekre, mutathatja meg a megszületett gyermeknek élete első pillanatait gyönyörű édesanyja hasában.

 

Kismama fotózás referencia képeim:

 LEGFRISSEBB HÍREK

Újszülött babafotók, hogy csodás emlékek szülessenek! Babafotózás Budapest

A mai internetközpontú világában rengeteg fotóval találkozunk aprócska babákról, új kis életekről. Csupa finomság és báj, ahogy a csöppségek különféle pózokban békésen alszanak. A fotósoknak tömérdek kép segít inspirálódni hazai és külföldi fotósok munkáiból. Valóban ez a műfaj „maga a csoda”.  

Anyák napi mini fotózás

Anyák napi mini fotózás szabadtéren

Húsvéti nimi fotózás

Mini fotózás élő nyuszival. Tavaszi dekor, baba és családi képek.

További hírek >
New York Café TripAdvisor