Ajánlatkérés

Tini fotók

Ez a műfaj különösen közel áll a szívemhez...A hozzám érkező tini lányokkal és fiúkkal élmény a közös munka.A mai internet központú világban a “kirakatban “ éljük az életünket. Fotózunk és posztolunk és lessük a reakciókat. A tinik életére ez különösen nagy hatással van. Ezért is örülnek annyira ha kapnak egy lehetőséget profi fotózásra, és egy napik modellek lehetnek...az végeredményt pedig megmutathatják mindenkinek. Na és persze egy darabig elmaradnak a wc-ben készült csücsörítős selfik, amitől valljuk be őszintén sok szülő írtózik. :-)

Mit jelent az , hogy tini fotózás?

14-20 év közötti tini lányokról és fiúkról készítek csodás professzionális képeket, olyanokat amiket nap mint nap a címlapokon látnak. Több stílusban és öltözetben ami a személyiségüket a leginkább tükrözi egy profi fotós szemszögéből, tökéletes beállításokkal, sminkkel, utómunkával láthatod, láttathatod magad a világgal. Ha azt gondoltad eddig, nem vagy jó alap egy fotózáshoz, most megdöntjük ezt a mítoszt! 

Hogyan zajlik a tini fotózás?

A tini fotózásra több ruhával is  kell készülni , de már ennek kiválasztásában is segítek! Telefonon előre egyeztetünk, hogyan gyere a fotózásra, hol legyen (műterem vagy szabadtér). Szabadtéri fotózás esetén együtt választjuk ki a legalkalmasabb helyszínt. Rengeteg olyan kelléket biztosítok, amelyek feldobják a képeket, még több életet, vibrálást visznek bele. A tini fotózáshoz természetesen fontos a tökéletes haj és smink is, ebben is segítek! 

A tini fotózás során a készülő képeket folyamatosan megmutatom, megnézheted, milyen jól mutatsz a fotón. Átbeszéljük Te mit gondolsz másként, ill. látom hogy melyek amik igazán tetszenek. Ez mindig önbizalmat ad a modellnek , feloldódnak és egy kellemes, egyre lazább munka következik, amely következtében csodás képek születnek. A jó fotó anyag azonban még nem elég, a címlaplányok sem csak a sminktől és a tapasztalt fotóstól néznek ki jól: a fotózás után következik az utómunka, ahol addig javítom, tökéletesítem az elkészült képeket, míg elégedett nem leszel velük!

Kinek ajánlom a tini fotózást?

Mindenkinek, aki szeretne egy napra modell lenni és megmutatni , hogy gyönyörű. Elteheted emlékbe, ajándékba adhatod a nagyszülőknek, barátoknak, kiteheted a Facebookra, Instagramra. Jó ajándék maga a tini fotózás gyermekednek, rokonaid gyermekeinek.szülinapra, ballagásra! Sikered lesz vele garantálom!!!

 

Tini fotózás referencia képeim:

 LEGFRISSEBB HÍREK

Újszülött babafotók, hogy csodás emlékek szülessenek! Babafotózás Budapest

A mai internetközpontú világában rengeteg fotóval találkozunk aprócska babákról, új kis életekről. Csupa finomság és báj, ahogy a csöppségek különféle pózokban békésen alszanak. A fotósoknak tömérdek kép segít inspirálódni hazai és külföldi fotósok munkáiból. Valóban ez a műfaj „maga a csoda”.  

Anyák napi mini fotózás

Anyák napi mini fotózás szabadtéren

Húsvéti nimi fotózás

Mini fotózás élő nyuszival. Tavaszi dekor, baba és családi képek.

További hírek >
New York Café TripAdvisor