Ajánlatkérés

Típusok

Fotózás típusok:

Tini fotózás műteremben vagy szabadtéren, Budapesten és körkényén. Tini fotózás árak, fotózás menete, tudnivalók.Kérj ajánlatot most! Diósd, Érd, Nagytétény, Budapest.

Tini fotózás , ahol olyan képek készülnek rólad amiket a magazinokban látsz Fontos, hogy a fiatal lányok le tudják küzdeni a komplexusaikat és érezzék , Ők is csodaszépek!

Kismama fotózás műteremben vagy szabadtéren, Budapesten és környékén. Kismama fotózás árak, árlista és a terheskori fotózás menete, működése. Kérj ajánlatot most! Diósd,Érd, Nagytétény, Budapest.

A kismama fotózás feltételei, helyszíne A kismama fotózás legideálisabb időpontja 30-34. hét között van. Ekkor már látványos méretű a “pocak”.

Az újszülött fotózás a szerelmem, munkám legszebb része. Csupa báj, melegség és szeretet van benne. Ezeket az érzéseket adom vissza újszülött fotózásaim során is, melyeket Budapesten és környékén vállalok. Árak, kedvezmények, árlista

Az újszülött fotózás igazi SZERELEM számomra! Csupa melegség és báj… hogy ezt meg tudjam örökíteni fontos, hogy a kisbaba 7-10 napos kor között legyen fotózva.

Baba-család fotózás

Szeretetteljes családi képek , sok mosoly és nevetés...

Esemény-gasztronómia fotózás

Rendezvények fotózása magánszemélyeknek , és cégeknek. Étel, ital kínálat  fotózás vendéglátó egységeknek.


1/1

címkék:
LEGFRISSEBB HÍREK

Újszülött babafotók, hogy csodás emlékek szülessenek! Babafotózás Budapest

A mai internetközpontú világában rengeteg fotóval találkozunk aprócska babákról, új kis életekről. Csupa finomság és báj, ahogy a csöppségek különféle pózokban békésen alszanak. A fotósoknak tömérdek kép segít inspirálódni hazai és külföldi fotósok munkáiból. Valóban ez a műfaj „maga a csoda”.  

Anyák napi mini fotózás

Anyák napi mini fotózás szabadtéren

Húsvéti nimi fotózás

Mini fotózás élő nyuszival. Tavaszi dekor, baba és családi képek.

További hírek >
New York Café TripAdvisor