Ajánlatkérés

Üzleti portré fotók

Az üzleti életben nagyon fontos , hogy milyen képet mutatsz magadról , hisz sok esetben ezzel találkozik először a partner, cégvezető, leendő főnök.

A jó  üzleti portré egy megnyilvánulása annak mennyire vagy igényes.

Mi az az üzleti portré fotózás?

Az üzleti portré fotózás során egy professzionális fotós szemszögéből, tökéletes beállításokkal, hölgyek esetén sminkkel, utómunkával láthatod, láttathatod magad a világgal. A fotókat használhatod az üzleti élet bármely területén , legyen szó önéletrajzról, közösségi médiáról, weboldalról, de alkalmasak magánéleti célokra is! 

Hogyan zajlik az üzleti portré fotózás?

Felkészülés a portré fotózásra

Az üzleti portré fotózásra több öltözettel kell készülni , de már ennek kiválasztásában is segítek! Telefonon előre egyeztetünk, hogyan gyere a fotózásra, hol legyen (műterem vagy szabadtér). Szabadtéri fotózás esetén együtt választjuk ki a legalkalmasabb helyszínt. Figyelek ,hogy a kész képek tükrözzék a személyiségedet. A fotózáshoz természetesen fontos a tökéletes haj és hölgyek esetében a smink is, ebben is segítek! 

Az üzleti portré fotózás menete – hogyan leszel tökéletes…

Az üzleti portré  fotózás során a készülő képeket folyamatosan együtt elemezzük, megnézheted, milyen jól mutatsz a fotón. Ez mindig önbizalmat ad a hölgyeknek, feloldódnak és egy kellemes, egyre lazább munka következik, amely következtében csodás képek készülnek. A jó nyersanyag azonban még nem elég, a fotózás után következik az utómunka, ahol addig javítom, tökéletesítem az elkészült fotókat, míg elégedett nem leszel velük!

Kinek ajánlom az üzleti portré fotózást?

Mindenkinek , aki szeretné megmutatni a világnak, rátermettségét, igényességét. Legyen szó kezdő vállalkozásról, vagy egy új arculat tervezéséről, akinek fontos, hogy milyen “ képpel “ jelenik meg az üzleti életben . 

 

Üzleti portré fotózás referencia képeim:

 LEGFRISSEBB HÍREK

Újszülött babafotók, hogy csodás emlékek szülessenek! Babafotózás Budapest

A mai internetközpontú világában rengeteg fotóval találkozunk aprócska babákról, új kis életekről. Csupa finomság és báj, ahogy a csöppségek különféle pózokban békésen alszanak. A fotósoknak tömérdek kép segít inspirálódni hazai és külföldi fotósok munkáiból. Valóban ez a műfaj „maga a csoda”.  

Anyák napi mini fotózás

Anyák napi mini fotózás szabadtéren

Húsvéti nimi fotózás

Mini fotózás élő nyuszival. Tavaszi dekor, baba és családi képek.

További hírek >
New York Café TripAdvisor